Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STINE GOYA

Det danske modebrand Stine Goya designer luksuriøse og legende kollektioner med feminine silhuetter. Stine Goya er især kendt for sit drømmende univers af unikke, farverige og abstrakte prints, hvor hvert eneste design skal inspirere kvinder til at vise deres individualitet og personlighed. Hos byKalstrup.dk kan du altid shoppe styles fra Stine Goyas nyeste kollektioner, som lanceres fire gange om året.

Stine Goyas historie

Den danske designer Stine Goya etablerede sit brand i København i 2006. Siden er Goya blevet et fashionbrand, som stort set alle kvinder kender. De fire smukke kollektioner, der lanceres hvert år, modtager hver gang anerkendelse og stor ros takket være de unikke prints og nøje udvalgte og afstemte farver. Hvert år ser vi Stine Goya i det danske modebillede, og hun imponerer hver eneste gang med sin unikke og genkendelige stil. Hendes kollektioner består af beklædning – kjoler, skjorter, bukser, strik og meget mere, alt sammen i de lækreste og bedste kvaliteter. Du finder også smukke accessories som sko, net og tasker, som gør det let at give din stil et touch af feminine farver og smukke prints.

Stine Goya sætter ambitiøse mål for bæredygtighed

Som mange andre danske modebrands har Stine Goya sat ambitiøse mål for bæredygtighed i produktionen af sine kollektioner. Det begyndte med en capsule-kollektion i 2019, som bestod af 100 % bæredygtige og genbrugte materialer. Sidenhen har det ledt til et mål om at bruge 90 % bæredygtige og genbrugte materialer på tværs af alle kollektioner, når vi når 2025. Samtidig vil designhuset være transparent og holde sig selv ansvarlig for at nå sine mål. 

Målene for bæredygtighed har bl.a. ført til, at du nu kan finde lækre, bløde Stine Goya-bukser i 100 % økologisk bomuld, ligesom de nye kollektioner byder på tasker produceret delvist i genanvendt polyester.

Få den bedste personlige service online

Du kan altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Vi bestræber os nemlig på at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style de smukke styles fra Stina Goya, kan du altid finde idéer på vores sociale medier, hvor vi deler nye opslag flere gange om dagen. Besøg os på Facebook og Instagram under @byKalstrup. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Stine Goya med fri fragt og gratis retur

Du får fri fragt, når du køber Stine Goya for over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig også, at vi sender produkterne dag til dag – det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner, så det er let at returnere eller ombytte, hvis dit køb mod forventning ikke skulle være, som du havde forestillet dig.