Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MADS NØRGAARD TIL KVINDER


Enkel damemode, der bevarer sin relevans

Når Mads Nørgaard udgiver en ny kollektion, er den ikke dikteret af tidens trends og tendenser. Som han selv siger: “Moden skal sætte dig fri, ikke definere eller kontrollere dig.” Det samme kan siges om de klassiske styles i Mads Nørgaards dame-kollektioner, der ikke er defineret af, hvordan modebilledet ser ud lige nu – men som i stedet stiler efter at være så klassiske og tidløse, at du kan bruge dem i mange år.

Naturligvis kommer der nye farver og nye silhuetter til, for i Mads Nørgaards univers er der også plads til at lege. Men det er altid med udgangspunkt i, at tøjet skal kunne bevare sin relevans og ikke blot skiftes ud, når næste sæson banker på døren med sine mange nyheder og nye trends.

Mads Nørgaard fortsætter designtraditionen efter sin far

Mads Nørgaard har ikke sin interesse for mode fra fremmede. Omkring 1960 åbnede hans far, Jørgen Nørgaard, butikken “Nørgaard paa Strøget” i København efter at have købt lokalerne af sin far. Det er også Jørgen Nørgaard, der har designet den klassiske, stribede bomuldsbluse med navnet 101, som stadig kan købes i Mads Nørgaards butikker, og som hver sæson får nye farver og striber.

Midt i 1980’erne åbnede Mads Nørgaard ligesom sin far sin egen butik, og sidenhen fusionerede far og søn deres butikker, så det nu er Mads Nørgaards butik, der er at finde i København og Aarhus.

De smukke Mads Nørgaard dame-bluser med striber er moderne klassikere

Ligesom Jørgen Nørgaard skabte den klassiske 101-bluse i bomuld, er Mads Nørgaard især kendt for Tuba-blusen. Tuba er en langærmet T-shirt i en fantastisk lækker ribkvalitet, og den findes både med striber og i en ensfarvet udgave. Der lanceres et nyt udvalg hver sæson, som afspejler resten af den aktuelle kollektion – men mange af farverne har været en del af Mads Nørgaards damesortiment i mange år pga. deres tidløse design og farvekombinationer.

Bluser og T-shirts er i det hele taget en vigtig del af Mads Nørgaards DNA og nok også det, mange tænker på som det første, når talen falder på den danske designer. De stribede bluser er perfekte som basis-items i din garderobe, fordi de kan kombineres med stort set alt.

Skab et enkelt hverdagslook med et par jeans, dress blusen op med en nederdel og høje hæle eller brug den på arbejde under en blazer. Mulighederne er tæt på uendelige, og derfor er vi hos byKalstrup.dk også helt vilde med Mads Nørgaards anvendelige og alsidige design.

Hvilken Mads Nørgaard-taske er du til?

Også taskekollektionerne fra Mads Nørgaard har i de senere år opnået stor popularitet. Vi oplever stor efterspørgsel på Mads Nørgaard-net, som fås i et hav af farver og mønstre. Et net – eller en mulepose – er et populært accessories, fordi det er rummeligt og kan bruges, uanset om du skal handle, træne eller på shoppetur. Med et Mads Nørgaard-net kan du være stilfuld på farten, uanset hvilket ærinde du er ude i – og samtidig gør du noget godt for miljøet, fordi nettene er produceret af henholdsvis overskudsbomuld fra Nørgaards skjorteproduktion og økologisk bomuld.

Foruden de populære net har vi her på siden mange andre gode bud, hvis du er på jagt efter en Mads Nørgaard-taske. Du finder både bæltetasker og crossovers – og der er både ensfarvede og mønstrede modeller at vælge imellem. På den måde vælger du selv, om din taske skal være en diskret tilføjelse til dit outfit, eller om den skal stjæle spotlightet og udgøre et statement i sig selv. Begge dele er muligt med vores store udvalg.

Mads Nørgaard med fri fragt og gratis retur

Når du handler for mere end 400 kr., får du både fri fragt og gratis retur. Har du spørgsmål til vores udvalg af Mads Nørgaard eller andet, er du velkommen til at ringe til os på 21 13 60 40 eller sende en mail til mail@bykalstrup.dk.