Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MADS NØRGAARD TIL MÆND


Mads Nørgaard til herrer er mode, der ikke går for hurtigt

Mads Nørgaard har gennem flere år været en af mastodonterne inden for dansk mode. Og det forstår man egentlig godt. Få forstår som Nørgaard at holde sig ajour med tidens trends, samtidig med at designet er enkelt og kan holde i årevis. Se Mads Nørgaard til herrer her.

Hvor modebranchen er præget af hastigt skiftende trends og tendenser, er Mads Nørgaard i virkeligheden mere optaget af at sætte farten lidt ned. Derfor er en del af brandets filosofi, at deres design skal være tidløst og holde i mange år, så det ikke blot bliver kasseret efter en enkelt sæson.

Af den årsag finder du i Mads Nørgaards kollektioner af tøj til mænd altid en hel række af items, der passer godt ind i en basisgarderobe og kan kombineres med det tøj, du har i forvejen. Der kan være tale om de ikoniske stribede trøjer, men også en ensfarvet skjorte i en god kvalitet kan gøre en stor forskel, fordi den passer til alt fra de klassiske jeans til en mere formel blazer. Det handler om at finde tøj, der er alsidigt og kan sættes sammen på kryds og tværs.


Fra sin base i København til den moderne mand

Mads Nørgaard har til huse i København, ligesom hans far, Jørgen Nørgaard, havde det med sin butik Nørgaard Paa Strøget. Sansen for mode og design har Mads Nørgaard således ikke fra fremmede, og Mads Nørgaards butik, der også i den dag i dag er at finde på Strøget i København, er en fusion af faderens butik fra 1968 og Mads Nørgaards egen butik fra 1986.

Den stolte familietradition lever dermed videre i København, og den danske og skandinaviske designfilosofi er da heller ikke til at tage fejl af i Mads Nørgaards design. De enkle linjer og klassiske looks er helt typiske for Mads Nørgaards kollektioner, og det er nok netop det, der har gjort mange af hans design til klassikere, der spiller en rolle i modebilledet år efter år. Selv når Mads Nørgaard går nye veje med anderledes print og mere vovede farver, er de rene linjer og det genkendelige design til stede.


Find Mads Nørgaard til herrer hos byKalstrup

Uanset om du er på jagt efter accessories som bucket hats og halstørklæder eller essentials som jakker og bukser, håber vi, du finder nogle gode bud i vores udvalg af Mads Nørgaard til herrer. Vi har gjort os umage for at håndplukke vores favoritter, så du har det allerbedste at vælge imellem. Køber du for mindst 400 kr., leverer vi din pakke med fri fragt – og du får også en gratis returlabel med.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – i hverdagene kan du nå os på telefon 21 13 60 40 mellem 09 og 16, og du kan til hver en tid sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.