Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

LALA BERLIN


Gå på opdagelse i vores Lala Berlin onlineshop

Hos byKalstrup.dk venter et bredt udvalg af eksklusivt Lala Berlin-tøj, tørklæder, og accessories på dig. Du finder blandt andet de populære Triangle Trinity-cashmeretørklæder med kufyia-print, som er Lala Berlins helt store kendetegn, og som ofte ses om halsen eller over skuldrene på stilfulde kvinder i det danske modebillede. Vi kan – ud over det populære halstørklæde – også præsentere smukke og anderledes kollektioner fra Lala Berlin, hvor forskellige prints og skæve indfald kommer til udtryk og gør stilen til sin helt egen.

Uanset om du leder efter en smuk og let Lala Berlin kjole i silke, komfortable basis-T-shirts i bomuld eller bløde hoodies og sweatshirts, er du kommet til rette sted. Du kan også se nærmere på det store udvalg af tasker og tote bags, som forener det praktiske med de unikke og smukke prints fra den internationalt anerkendte designer, som i snart 20 år har præsenteret fantastiske kollektioner igen og igen. Gå heller ikke glip af de populære og skønne sandaler i det ikoniske kufiya-print - nu i flere farver og designs.

Lala Berlin – base i Berlin og international inspiration

Den kreative designer bag Lala Berlin er Leyla Piedaysh. Piedaysh er bosat i Berlin og født i Iran, og hun har siden 2004 skabt kollektioner, der oser af både elegant femininitet og frisk storby-chicness. Det feminine kommer til udtryk i de løse og legende silhuetter, mens prints med inspiration fra hele verden tilføjer international coolness. Hendes design emmer af Berlins pulserende storbyliv og trækker samtidig tråde tilbage til rødderne i Mellemøsten – det ses bl.a. på de smukke prints, der pryder både tørklæder, kjoler og tasker. Netop kulturel diversitet er en hjørnesten i historien om Lala Berlin, og det kommer også til udtryk her i vores online Lala Berlin-butik, hvor du finder et stort og varieret udvalg – dog altid med de genkendelige mønstre eller det særlige logo, som vidner om, at der er tale om gennemtænkt design i de bedste materialer.

Eksklusiv og legende luksus til alle aldre

Netop kombinationen af det klassiske og det nytænkende gør, at Lala Berlin appellerer til en bred målgruppe af modebevidste piger og kvinder. De populære tørklæder bæres af alle fra konfirmander til travle karrierekvinder, og også de øvrige styles i kollektionerne nyder stor popularitet hos mange.

Lala Berlin har nemlig formået at ramme den svære balance, der handler om at skabe både stor variation og en øjeblikkelig genkendelighed. Genkendeligheden ligger i logoet og de smukke mønstre, som bliver udtænkt og designet hos Lala Berlin selv, og som faktisk har gået igen i forskellige udgaver i alle kollektioner siden 2004.

Variationen ligger især i farvevalgene, som tiltaler forskellige aldersgrupper og ændrer sig i takt med sæsonerne og modebilledets skiftende tendenser. Og det er faktisk lige i Lala Berlins ånd – det handler om at fejre de moderne kvinders forskelligheder og samtidig forene dem i en fælles kærlighed til smukt design og lækre materialer.

Lala Berlin-tøj produceres i den højeste kvalitet

Materialerne hos Lala Berlin er mangeartede, men kendetegnende er dog, at der altid anvendes materialer i den højeste og lækreste kvalitet – uanset om der er tale om cashmere, silke, jersey eller bomuld. Med en bæredygtig fremtid i mente produceres 60 % af alle Lala Berlins produkter i Europa, blandt andet i Portugal og Italien, som er kendt for at fremstille beklædningsgenstande af den allerhøjeste kvalitet.

Når du klikker dig igennem vores online Lala Berlin-shop vil du også hurtigt opdage, at det er materialer som cashmere, silke og bomuld, der er bedst repræsenteret. Det er naturmaterialer, som føles fantastisk lette og bløde mod din hud, og som har en lang levetid. Også her spiller den bæredygtige tankegang ind – når vi køber tøj i bedre kvalitet, kan vi bruge det mange år frem og dermed undgå unødvendigt spild til glæde for både os selv og miljøet.

Vi er din online Lala Berlin-shop med den bedste service

Vi bestræber os på at give den samme fantastiske oplevelse og personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style de lækre design fra Lala Berlin, kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook og Instagram – @byKalstrup – her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Vi vil gerne være din foretrukne Lala Berlin-forhandler. Derfor får du fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig, at vi sender produkterne dag til dag – det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Skulle tøjet ikke sidde helt, som du havde forestillet dig, har du også fri retur, når du køber for over 400 kroner.