X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

OM OS - byKalstrup

Velkommen til bykalstrups skæve og personlige univers. Vi favner bredt med rødder i både mode- og interiørbranchen og håndplukker med glæde hver dag et bredt udvalg lige her til og for dig. Vi elsker designklassikere, hvad enten det gælder drømmekjolen til bryllupsfesten, den perfekte vinterjakke eller den helt rigtige kurv og VIPP-spand til dit nyindrettede rum i boligen. Købsoplevelsen er vigtig, og mulighederne mange – så tøv ikke med at tag dig god tid, men allerhelst gør det hyggeligt imens. Vi lover, hvad enten du søger dametøj eller herretøj, boligskønheder eller velvære blot til dig, så er livsstilsprodukter vores speciale. Og vi håber, du mærker passionen omkring hvert stykke tøj og interiørdel, vi har udvalgt. Intentionen er at tilbyde selvforkælelse til dig og din familie lige her alle ugens dage, når det passer dig. Rigtig god fornøjelse og ring/mail endelig, hvis vi kan hjælpe dig på vejen.

Om KALSTRUP LIVSSTILSHUS BLOKHUS / LØKKEN

Bykalstrup.dk har to fysiske butikker i kystbyerne Blokhus og Løkken i Nordjylland, der begge hedder KALSTRUP LIVSSTILSHUS. Første butik åbnede i Blokhus i sommeren 2009 og tæller i dag 3200 kvm fordelt på 4 etager midt på torvet i den populære ferieby. Her har bykalstrup.dk også til huse. I april 2019 åbnede søsterafdelingen i Løkken og er med sine 300 kvm et smukt udtræk af både webshop og moder butikken i Blokhus.

Bag bykalstrup.dk og KALSTRUP LIVSSTILSHUS står ægteparret Tine og Per Kalstrup, der begge har flere års erfaring inden for detail, indkøb, marketing og service. Idéen og intentionen bag livs(stils)projektet, har fra begyndelsen været at skabe oplevelser for kunderne – og således fundere detail ind i en nytænkende aura af turisme, kultur og salg. Med over 500.000 besøgende gæster om året i den fysiske butik i blokhus, er det lykkes at skabe et anderledes og oplevelsesrigt detailunivers, der ikke blot har til hensigt at levere det bedste inden for interiør- og modebranchen, men samtidig er meget mere end blot butik med sine jævnligt afholdte intimkoncerter, udskænkning i den populære gin bar og senest på stammen et implementeret yogalokale med tilknyttede yogalærer. Huset rummer desuden en større bæredygtig afdeling, hvor især det Klitmøller etablerede mærke ”ELSK” er flot repræsenteret. Da ægteparret for nogle år tilbage blev medejer af det bæredygtige tøjmærke ELSK, der især er kendt for deres fantastiske t-shirts, er bæredygtig tøjdesign noget Tine og Per Kalstrup i flere år har været optaget af.

Bykalstrup.dk og KALSTRUP LIVSSTILSHUS er kendt for sit personlige præg, gældende fra butikkens udtryk, henover service til varesortimentet der kendetegnes ved et meget nuancerede udbud af især tøj. Intet er tilfældig i KALSTRUPS livsstilsunivers og alt er skabt med passion og lysten fra hjertet om at skabe noget anderledes og givende i en ellers meget kommerciel verden. Butikken er opbygget ud fra filosofien ”oplevelser i et detailunivers for hele familien” – derfor spænder vareudvalget også bredt såvel på bykalstrup.dk og i de fysiske butikker. Hos os findes både en billig HAY kurv, en billig Only top, på lige linje med Stine Goya designkjoler, en boheme Rabens Saloner top i mere eksklusive materialer,- og meget mere. Det er kort fortalt nemt og muligt at handle i alle budgetter og prisklasser hos KALSTRUP. Til de klassiske forbrugere har vi desuden i KALSTRUP LIVSSTILSHUS BLOKHUS Ralph Lauren og Hugo Boss in-shops og til den lidt mere casual mand findes en stor Tommy Hilfiger in-shop. Tøjudvalget er stort og spænder fra Bestseller over danske og udenlandske designmærker, så mangfoldigheden er stor og dækker hele familiens tøjbehov fra teenager til pensionist. Senest på stammen byder vi stolt velkommen til luksuriøse og delikate Forte forte - eksklusiv italiensk design i særklasse.

Tine Kalstrup er certificeret Stylecoach hos Tini Owild ved Stylewise Academy i 2012. Med tusindvis af rådgivende ekspeditioner og derfor mange timers praktisk erfaring inden for stylecoaching holder Tine i dag foredrag under teamet ”Find din stilkerne – integritet i din tøjstil indefra og ud”. Stylecoachbegrebet er funderet i enneagrammet og tager udgangspunkt i seks (ikke personlighedstyper med fælles reaktions og handlemønstre men) stilkerner. Hvert design på tøj definerer, hvilken stilkerne et stykke tøj tilhører – enten ”Enkel”, ”Klassisk”, ”Casual”, ”Feminin”, ”Rå” eller ”Boheme” stilkerne (alle med referent til en følelse) - og når først du har lært stilkernesproget, kan du pludselig frit vælge, hvilken bevidst følelse netop du ønsker, tøjet skal give præcis dig en given dag eller til en bestemt anledning. Det er hele året muligt at booke foredrag i Blokhus for større forsamlinger end 10 personer og altid en mulighed at booke Tine til personlige sessioner i butikken og sidstnævnte service er helt gratis. Alle forespørgsler kan rettes til mail@bykalstrup.dk brug overskriften ”Stylecoaching”. Bemærk der i højsæson perioder kan være ekstra belastning, der kan skabe ventetid.

Hos bykalstrup.dk finder du et stort udvalg af sortimentet fra den fysiske butik i Blokhus, og vi arbejder dagligt på at give dig samme fine oplevelse online som i de fysiske butikker – dog vil du opleve, at vores varesortiment online i ekstra travle perioder blot er et udtræk af det samlede sortiment i butikkerne. Hvis du bor i nærheden eller holder ferie i Nordjylland anbefaler vi varmt at ligge et besøg forbi os – og følg endelig med online på både facebook og instagram – især i weekender og ferier er der ofte ekstra på programmet, hvad enten du er interesseret i yogaundervisning, vinsmagning eller intimkoncerter. Hele sommerhalvåret fra start juli til midt august afholdes der ligeledes sommerkoncerter på torvet hver torsdag fra kl. 19.30 lige uden for butikken i Blokhus – selvfølgelig ledsaget af vores berømte udendørs gin bar. Og tøv ikke! - De forførende drinks kan foreviges hjemme på dit eget drinksbord, for selvfølgelig sælger vi gerne alt, vi serverer og du måtte forelske dig i.  

Husets interiørafdeling tæller en skøn delikatesseafdeling, hvor du finder forkælelse til dig selv såsom the, kaffe, chokolade, nødder og mange flere spændende specialiteter, du kun i øvrigt finder få andre udvalgte steder.

Vi håber, at du finder vores verden interessant såvel online som i vores fysiske butikker - og vi samler på gode oplevelser. Du er hjertelig velkommen.