Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HOUSE DOCTOR


House Doctor er stilfuldt, skandinavisk design

House Doctors designfilosofi er båret af tre principper; balance, enkelthed og autenticitet. Den røde tråd, der bevæger sig gennem alt interiør og boligtilbehør fra House Doctor, er den skandinaviske designtradition, som er kendetegnet ved rene linjer, ro og minimalisme.

Når du ser på produkterne, vil du dog også kunne se en lille snert af noget industrielt kombineret med inspiration fra mange forskellige steder i verden. Det giver dig mulighed for at kombinere det smukke interiør på din helt egen måde og skabe dit eget personlige univers, hvor du føler dig allerbedst tilpas. 

 Hos House Doctor er der fokus på detaljen, ligesom du kan skabe en helt særlig stemning i dit hjem ved at arbejde med de små detaljer i indretningen. Det kan være den helt rigtige vase på sofabordet, flettede opbevaringskurve, der signalerer hygge og varme eller de helt rigtige tallerkener på spisebordet. Essensen af god boligindretning er, at den ikke kun skaber smukke og funktionelle rum – den skaber en følelse af velvære og hjemlig hygge, som kun findes præcis hjemme hos dig.

Stort sortiment til gode priser

House Doctor har helt fra begyndelsen produceret spændende interiør- og livsstilsprodukter til den kræsne forbruger – og ofte i et meget prisvenligt leje. Hos byKalstrup.dk er vi meget begejstrede for det brede sortiment, som House Doctor repræsenterer, samtidig med at prisniveauet ikke ligger i den højeste ende. Det betyder nemlig, at så mange som muligt kan indrette det hjem, de ønsker sig.

Det fornuftige prisleje kombineret med det enorme udvalg gør indretningsmulighederne noget nær uendelige, og hos House Doctor finder du da også tilbehør til hvert eneste rum i huset. Det er blot at gå i gang med at udleve dine boligdrømme – du finder helt sikkert nogle produkter fra House Doctor, som falder i din smag, og som kan løfte dine indretningsambitioner til næste niveau. House Doctor har nemlig altid fokus på prisniveauet, men er samtidig kompromisløs på kvalitet og design.

House Doctor er populært i køkkenet

Er der et område, hvor House Doctor for alvor har vundet popularitet gennem de senere år, er det i køkkenet. Uanset om det gælder opbevaring, spisestel eller dækkeservietter og grydelapper, har brandet en hel række af lækre muligheder til indretningen af dit drømmekøkken. Vi er især vilde med muligheden for at dække det smukkeste bord med House Doctors fine stel, som kombinerer tidens trends med det klassiske og rustikke, som sikrer dig en fin opdækning år efter år. Du kan fx se nærmere på de unikke, håndlavede tallerkener i forskellige farver og størrelser, eller du kan give festbordet nyt liv med farvede drikkeglas i stedet for de traditionelle klare glas.

Mulighederne er mange for at gøre dit køkken og din borddækning personlig, og det øger kun glæden ved et godt måltid med hyggeligt samvær. Vil du imponere dine gæster og samtidig selv kunne glæde dig over dit køkken hver eneste dag, er udvalget af stel, interiør og opbevaring til køkkenet fra House Doctor et rigtigt godt sted at begynde.

House Doctor har mange søskende i sit skønne livsstilsunivers

I takt med den stigende succes og konstante udvidelse af varesortimentet, og at flere mærker som Nicolas Vahé, Meraki samt Monograph er blevet en del af den samlede familie omkring House Doctor, kalder de tre søskende i dag det samlede univers for Society of Lifestyle. Vi er glade for og stolte af at være at være en del af House Doctor-universet, hvor vi repræsenterer et stort udvalg af alle dele af det passionerede interiørfællesskab; design, delikatesser, indretning og meget mere.

Alle brands i Society of Lifestyle afspejler søskendetrioens idé om det simple og autentiske – og det kan mærkes overalt lige fra interiørartiklerne hos House Doctor til spa-produkterne hos Meraki og de lækre delikatesser hos Nicolas Vahé. Der er kort sagt betalelig luksus, uanset hvilken del af produktsortimentet du kigger mod.

Hvem står bag House Doctor?

House Doctor et dansk, familiedrevet interiørfirma med hovedsæde i Ikast. Den i dag verdensomspændende designvirksomhed blev grundlagt tilbage i 2001 af søskendeflokken på tre; Gitte, Klaus og Rikke Juhl Pedersen. House Doctor har siden vokset sig større og større med afsæt i en skandinavisk stil, en legende tilgang til boligindretning og tanken om, at det ikke behøver at være dyrt at indrette sig lækkert og personligt.

Få den bedste personlige service, når du køber House Doctor online

Vores mål er at give den samme personlige service til vores kunder online som i vores butikker. Derfor står vi altid til rådighed for at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.

Mangler du vejledning eller inspiration inden for bolig og interiør, kan du altid besøge os på vores sociale medier. Besøg os på Facebook og Instagram – @byKalstrup – her deler vi regelmæssigt ud af inspiration, tips og nyheder. Husk også, at du får fri fragt på køb over 400 kr. Vi garanterer dig desuden, at vi sender produkterne dag til dag – det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du får også fri retur ved køb for over 400 kroner.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.