Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HAY


HAY

HAY forener inspiration fra kunst, arkitektur og modeSpørger du grundlæggerne selv, siger de, at alle produkter fra HAY udspringer af tre inspirationskilder: Kunst, arkitektur og mode. Kunsten bidrager med det uventede og originale, arkitekturen er forståelsen af vores hjem og de omgivelser, vi kan lide at befinde os i, og moden repræsenterer dynamikken og evnen til at afspejle lige præcis den tid, vi lever i nu.

Ifølge Rolf Hay består HAYs bedste produkter af en lille smule fra hvert af de tre områder – lige præcis det spændingsfelt, som gør HAYs produkter både anvendelige, smukke og originale, samtidig med at de afspejler tidens trends og tankegange.

Farverig opbevaring med bl.a. HAY Colour Crates

Du er uden tvivl stødt på de populære Hay kasser i forskellige hjem og ikke mindst på Instagram. De farverige og dekorative opbevaringskasser har nemlig gået deres sejrsgang gennem flere år og er blevet en uundværlig del af et organiseret hjem med fokus på detaljen. De eftertragtede HAY-kasser fås i et væld af farver og størrelser, og de kan bruges på kontoret, på badeværelset, børneværelset og mange, mange andre steder.

Mulighederne er faktisk uendelige, men én ting er sikker – uanset hvor du bruger dem, opgraderer de rummet ved ikke kun at skabe orden, men også ved at tilføre smukke farver og fuldendt design. Det samme gør sig i øvrigt gældende for de mange andre opbevaringsløsninger, du finder hos HAY – uanset om du er på jagt efter bakker, skåle, bøtter eller blyantholdere.

Rustik og lækkert udseende med HAY Flowerpot

Vi tror også, at du har set de lækre Hay urtepotter før. Det rustikke look fås i flere forskellige farve og størrelser, og klæder ethvert rum i dit hjem. Plant dine grønne planter i krukkerne i hele huset, og få en gennemgående rød tråd

Med bæredygtighed i højsædet

HAY fokuserer kontinuerligt på at udvikle produkter, der kan holde i mange år og dermed begrænse den miljømæssige påvirkning og være et alternativ til den kultur, hvor vi skiller os af med ting efter kort tids brug. Det kommer til udtryk i brugen af bæredygtige materialer, som f.eks. er genbrugte, FSC-certificerede eller malet med vandbaseret lak. Udvalget af certificerede produkter er voksende, og certificeringerne tæller foruden FSC-mærket også Svanemærket og EU-blomsten.

Vi er din HAY-forhandler med gratis fragt og fri retur

Når du køber HAY hos byKalstrup.dk, giver vi dig fri fragt og gratis retur, når du køber for mere end 400 kr. Vi vil gerne give dig en lige så god service online som i vores butikker, og derfor er vores kundeservice også altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan nå os på telefon 21 13 60 40 eller på mail@bykalstrup.dk. Leder du efter inspiration til indretning, kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi opdaterer med nyheder, tips og tilbud.