X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ELSK TIL MÆND


ELSK udspringer af naturen i Thy

ELSK blev skabt i 2013 af Lukas Leszczynski og Lars Riis, der begge er opvokset i Thy. Kærligheden til den smukke og sommetider barske nordjyske natur skinner igennem i de smukke design og prints, og især Klitmøller – eller “Cold Hawaii”, som kystbyen også kaldes pga. de udsædvanligt gode forhold for surfere – har haft indflydelse på de afslappede takter, der går igen i meget tøj fra ELSK.

Visionen for ELSK er at skabe mode med afsæt i bæredygtighed for at passe på miljøet og den natur, som også er en stor inspiration for skaberne af brandet. ELSK sætter bæredygtigt tøj på dagsordenen og appellerer seriøst til den bevidste forbruger, der sætter pris på ansvarlighed, når det kommer til både det endelige produkt og selve produktionen.

ELSKs vision er at tilbyde så bæredygtige og miljøvenlige tøjkollektioner som overhovedet muligt. Imagemæssigt har ELSK da også stadfæstet sig som et ansvarsfuldt tøjmærke, der har til mål at behandle naturen med mest mulig respekt.

1% for the Planet – køb Elsk-tøj og hjælp med at bevare verdenshavene

ELSK producerer tøj med kærlighed til miljøet og omtanke ned gennem alle produktionsled. Samtidig foræres 1 % af omsætningen til miljøorganisationen 1% for the Planet, hver gang der bliver solgt et stykke tøj fra ELSK. Organisationen arbejder bl.a. for at minimere plastikken, som flyder i vores verdenshave og udgør en fare for miljø, dyr og mennesker.

Hos byKalstrup tror vi på, at det er muligt at gøre en forskel ved at støtte organisationer, der arbejder for miljø og bæredygtighed. Selv om bidraget fra salget af en enkelt T-shirt måske ikke flytter meget, vil den samlede indsats alligevel være mærkbar – og når du køber tøj fra ELSK, er du med til at gøre en positiv forskel.

ELSK er tøj med kærlighed til jorden og dig

ELSK har med deres navn givet mulighed for et utal af medbetydninger og fortolkninger, men hos byKalstrup.dk værdsætter vi den grundlæggende filosofi bag mærket allermest – nemlig kærligheden til den bæredygtige produktion af tøjet. Den betyder nemlig, at såvel de arbejdende som miljøet er passet godt på under hele produktionsprocessen.

Designvirksomheden fra Thy tænker 100 % bæredygtigt, når det kommer til at skabe de allerbedste vilkår for miljøet under produktion af tøj. Derfor er genanvendt bomuld ligesom økologisk bomuld et betydningsfuldt aktiv, når ELSK tænker i samlede kollektioner med smarte bæredygtige design.

Økologisk bomuld er et mere bæredygtigt valg end konventionelle bomuldsproduktioner, men genanvendte materialer tager den bæredygtige tankegang til nye højder. ELSK har gennem flere år haft stor succes med genanvendelse af jeans, der på bæredygtig vis kradses op og bruges til garn, der kan skabes striktrøjer af.

ELSK har fokus på bæredygtige materialer hele vejen rundt

Det bæredygtige brand gør sig store anstrengelser for at finde de bedst egnede bomuldsmaterialer til genanvendelse, og med dem producerer ELSK T-shirts, sweatshirts, striktrøjer og meget mere. I ELSKs kollektioner bruges også økologisk uld, ligesom hamp og tencelfibre ofte anvendes. Ønsker du en dybere gennemgang af alle overvejelserne bag ELSKs bæredygtige koncept, kan du læse meget mere hos ELSK selv.

Det er nemlig ikke helt så ligetil at producere tøj på bæredygtig vis, og derfor fortæller ELSK på deres egen hjemmeside om, hvilke tiltag der allerede er sat i søen, og hvad virksomheden håber at kunne gøre på lidt længere sigt. Nøgleordet i ELSKs rejse mod endnu større bæredygtighed er åbenhed og transparens, og derfor fortæller virksomheden altid ærligt om, hvordan de arbejder, og hvor de håber at kunne blive endnu bedre i fremtiden.

Bæredygtig tankegang og langtidsholdbar tøjmode

ELSK er mode, men slow fashion. De gør op med tendenserne, der handler om, at vi konstant skal have mere, og at alt skal være nyt. ELSK er kort sagt et livsstilsbrand med værdierne på rette sted. Ikke nok med at ELSK tænker på miljøet under produktionen, de appellerer også til et mindre forbrug, hvor vi køber tøj med mere omtanke. Brandet fremstiller udelukkende kvalitetstøj, der holder vask efter vask, hvilket gør din nye ELSK-T-shirt til en langtidsinvestering.

Vi skal alle bære tøj på kroppen, men ELSK sikrer os, vi gør det på en ansvarlig måde. Hos byKalstrup.dk elsker vi budskabet og viser derfor hele året et bredt udvalg fra de miljøbevidste modepionerer.

ELSK-T-shirts er kendt for smukke tryk med lokalt præg

Når man siger ELSK, er man nødt til i samme sætning at nævne deres T-shirts i økologisk bomuld, hvor fokus er på genanvendelse af vand og minimal brug af maskiner under dyrkningen af bomuldsplanterne. I stedet er der et ønske om at bruge håndplukket bomuld. De unikke T-shirts er ofte prydet af et smukt tryk på fronten, der har referencer til naturen – ofte den særlige natur i Thy – og den bæredygtige tankegang.

Har din T-shirt eller sweatshirt ikke det genkendelige print, er der næsten altid et mindre ELSK-logo, trykt eller broderet, som du kan vise frem med stolthed. ELSK er nemlig et bæredygtigt brand med et vigtigt budskab om ansvarlighed, som du er med til at udbrede, når du bærer et stykke ELSK-tøj. ELSK har kvalitet som højeste prioritet og det rene budskab i fokus – bevar miljøet og pas på kloden, også i produktionen af tøj.

Hos byKalstrup.dk elsker vi ELSK og er blandt de største forhandlere af det populære, bæredygtige tøjmærke. Vi har et bredt udvalg af både ELSK til herrer og kvinder – priserne er altid de samme, fordi de aldrig sætter deres produkter på udsalg, men i stedet appellerer til, at forbrugeren betaler fuld pris og undgår overforbrug af nedsat tøj.

Vi giver dig den bedste service online

Vi vil rigtig gerne give dig den samme gode service online, som du får i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os med de spørgsmål, du måtte have – uanset om det handler om inspiration, generelle spørgsmål til vores ELSK-tøj eller et spørgsmål til et bestemt produkt. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Husk også, at du får fri fragt og gratis retur, når du handler for mindst 400 kr. hos os. Du modtager altid dine varer inden for 1-3 hverdage.